3D fotogrammetrie

Het maken van 3D-modellen door middel van dronefoto’s

Fotogrammetrie is een techniek om nauwkeurige metingen en 3D-gegevens van fysieke objecten of omgevingen te verkrijgen door middel van foto’s. Het komt er in feite op neer dat je meerdere foto’s van een object of scene maakt vanuit verschillende hoeken, waarna gespecialiseerde software wordt gebruikt om de beelden te analyseren en geometrische informatie te extraheren, zoals de vorm, grootte en positie van het object. Deze informatie kan worden gebruikt voor diverse doeleinden, waaronder het maken van 3D-modellen en het in kaart brengen van terreinen.

Van deze 3D-modellen kunnen animaties worden gemaakt, maar je kunt ze ook op je site plaatsen of gebruiken in een presentatie.

Contact

We gaan graag met je in gesprek om je meer te vertellen over onze drone diensten.
Voor vragen over onze diensten kun je gerust contact met ons opnemen. Geef gerust een eerste omschrijving van je wensen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen assisteren. Heb je nog geen specifieke informatie? Geen enkel probleem! In dat geval kunnen we het beste even telefonisch contact hebben om nader kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.