In de afgelopen jaren hebben wij al een groot aantal mooie projecten mogen filmen, variërend van adembenemende luchtvideo’s van landschappen tot dronebeelden van dynamische evenementen en indrukwekkende vastgoedprojecten. Ontdek de veelzijdigheid van Drone Experience door een kijkje te nemen in ons uitgebreide portfolio.

Hieronder vind je een mooie samengestelde selectie uiteenlopende afgeronde videoprojecten. Nieuwsgierig geworden naar meer, of heb je specifieke vragen over wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina. We delen graag meer informatie en staan klaar om jouw visie tot leven te brengen met de diverse mogelijkheden van dronevideografie.

Wie koos voor drone experience?

Jumbo
jouw advocaten
Bosten Scientific
Beaujean
Glass inside
Ceva logistics
timeless
willems
park city live
brunssumse oktober feesten
ods
padel power club
ibc
chemelot innovation and learning labs
dynagroup
beekdaelen
bellavino
bearsports
ayangil
aftc
bcg
Alle opdrachtgevers

Contact

We gaan graag met je in gesprek om je meer te vertellen over onze drone diensten.
Voor vragen over onze diensten kun je gerust contact met ons opnemen. Geef gerust een eerste omschrijving van je wensen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen assisteren. Heb je nog geen specifieke informatie? Geen enkel probleem! In dat geval kunnen we het beste even telefonisch contact hebben om nader kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.