OverDrone Experience

Drone Experience is een bedrijf gedreven door de passie van twee jonge ondernemers. Deze jonge ondernemers uit Oirsbeek bundelen sinds 2020 hun enthousiasme om hun hobby om te zetten in een professionele onderneming. Wat ooit begon als het vastleggen van eenvoudige vakantiehuisfoto’s, groeide al snel uit tot het produceren van uitgebreide bedrijfsvideo’s met diverse soorten drones en camera’s. Tegenwoordig richt Drone Experience zich onder andere op het vastleggen van beelden voor bedrijven, kantoren, (sport)evenementen en vastgoed, op een unieke en onderscheidende manier.

Onze focus ligt op hoogwaardige dronevideografie, waarbij we gebruikmaken van geavanceerde dronecamera’s en innovatieve technologie. Als ervaren dronepiloten beheersen we niet alleen de volledige controle over de dronebesturing, maar zeker ook de kunst van het maken van unieke luchtopnames om de gewenste resultaten te bereiken.

Siem
Milan

De producten van Drone Experience onderscheiden zich door het gebruik van drone beelden op veel verschillende manieren. Zo maakt Drone Experience de welbekende rustige dronebeelden van grote hoogte, maar gaan we graag de uitdaging aan door gebruik te maken van FPV-drones om binnenruimtes te filmen. Denk hierbij aan grote hallen, maar ook de kleinste openingen die worden opgezocht om de meest spectaculaire beelden te maken. Uiteraard is het belangrijk dat een video een goed verhaal en de juiste dynamiek bevat, daarom worden de verschillende dronebeelden aangevuld met beelden van een grondcamera.

Portfolio

‘Drone Experience’ gaat verder dan alleen het produceren van video’s. We zijn gespecialiseerd in het creëren van 3D-modellen door middel van fotogrammetrie. In deze techniek scant de drone als het ware een gebied of gebouw, en met behulp van geavanceerde software wordt hieruit een gedetailleerd 3D-model gegenereerd. Deze modellen dienen niet alleen voor visuele doeleinden, maar bieden ook de mogelijkheid om nauwkeurige metingen uit te voeren.

Lees meer
3d fotogrammetrie
Drone Experience is in het bezit van de vereiste vergunning voor het uitvoeren van commerciële dronevluchten. Daarnaast zijn wij gestart met het behalen van het EASA Specific Vluchtcertificaat zodat wij in de nabije toekomst in staat zijn om dronevluchten uit te voeren op locaties waar andere bedrijven beperkingen hebben. Denk hierbij aan vliegen boven stedelijke gebieden, het vliegen in de nacht, boven industriegebieden en dichtbij vliegvelden.

Contact

We gaan graag met je in gesprek om je meer te vertellen over onze drone diensten.
Voor vragen over onze diensten kun je gerust contact met ons opnemen. Geef gerust een eerste omschrijving van je wensen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen assisteren. Heb je nog geen specifieke informatie? Geen enkel probleem! In dat geval kunnen we het beste even telefonisch contact hebben om nader kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.